Annons:
Etikettnew-forestponnyn
Läst 3011 ggr
lovsjoen
2017-01-05 15:19

GOTT NYTT ÅR !!!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Gott Nytt År och välkommen till 2017

Året har startat med lite snö i Värmland och i dag är det rätt så kallt här. I morse var det -20 och dagens ridtur fick vänta lite.

Min hingst Vognmandgårdens Akrobat RNF 181 är inte klippt, så han har svettats en hel del denna vinter när vi har tränat. I dag var det däremot inget problem och det var rätt skönt att pusta in lite frisk ,kall luft :D

Bilden i artikeln är från en lite mera snörik vinter (än så länge). Från mars-10 och ponnyerna är Vognmandgårdens Bonsai (f.2006 e.Kantjes Valentijn u. Vognmandgårdens Brunette ue.Polsbury Popov) och Lövsjöens Wolverine (f.2009 e.Vognmandgårdens Akrobat u.Lövsjöens Wanessa ue.Palle)

Jag ser med spänning fram emot detta New Forest år.

Först i kalendern är det avelsvärdering på Grevagården den 25 och 26.mars. Anmälningsfristen går ut 13.februari och just nu är det 1 New Forest hingst anmäld. En 9-årig hingst som jag håller tummarna för ! Så är det väl 4 godkända hingstar som är fem år i år och ska göra sitt bruksprov för att bli slutgiltigt godkända NF-avelshingstar.

Svenska New Forest Föreningen har 50-års Jubileum i år, så jag hoppas ni sätter ett stort kryss i almanacken den 5 och 6.augusti. Det ska firas på Grevagården i dagarna två !!

New Forest Mästerskapen blir i år i Laholm 30.juni-2.juli.

Annons:
Upp till toppen
Annons: