Annons:
Etikettfölgalleri-2010
Läst 5495 ggr
sallberglina
6/26/10, 11:02 PM

Fölgalleri 2010 - MoJs Fixy Paintbox

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Stofölet MoJs Fixy Paintbox föddes den 3 juni. Hon är e. Rolökke Fixe, u. ESSE Zindy Paintbox, ue. Zansibar.

IMG_0009.JPG

Detta är MoJs Fixy Paintbox som är född den 3:e juni. På bilden är hon 12 dagar. Hon är e. Rolökke Fixe u. ESSE Zindy Paintbox u.e Zansibar. Hon är extra välkommen eftersom Zindy har 12,5% GW blod och följdaktligen åker hennes avkommor födda f.o.m 2013 ur stamboken. Lilla Fixy har bara 6,25% GW blod och kommer att gå in i stamboken. Med hennes något udda härstamning kommer man att kunna vraka och välja bland hingstarna när hon är 3 år.

Hälsningar
Monica

Annons:
mugogi
6/27/10, 5:55 PM
#1

Så söt! Verkligen jättekul att få se en avkomma till Fixe. Jag har aldrig sett varken Fixe själv eller någon av hans få avkommor. Din fölunge ser jättesnygg ut och jag hoppas att vi kommer att få se henne på några utställningar framöver Glad

Ha en bra dag !

Hälsningar Annica C

Hovgarden
6/28/10, 10:27 AM
#2

Jätte söt :)

/Katja

~Stuteri Hovgården~  Löthaders travhästavel

Agrotekniker vid Biologiska Yrkeshögskolan

zansett
8/25/12, 9:58 PM
#3

I dag har Fixy varit på Stuteri KLs jubileumsutställning, Hon fick 988 88 = 41p och blev BIM endast slagen av Jazz KL som fick 998 87=41p. Tänk vad en liten 2åring kunde klara.

Nellan
8/26/12, 6:50 AM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#4

Grattis! Vad roligt att det räckte så långt! Jag var tvungen att åka hem innan BIS var. Det var för övrigt jag som var framme och pratade lite och fotograferade henne efter att du hade visat. Hon var jättefin!

Hälsningar Eva, medarbetare på New Forestponny ifokus

zansett
8/26/12, 7:20 PM
#5

Tack så mycket. Vi har inte riktigt smält det ännu. Jag och min syster höll på att svimma när Kurts ston åkte ut en efter en och det bara var Fixy och Jazz kvar i ringen. Det var min dotter Jenny som visade. Det var jag och min syster som kom fram sedan. Det är min syster som äger Fixe. Tror du att vi skulle kunna få köpa några av dina kort? Vi glömde kameran hemma och du tar så himla fina kort.

Nellan
9/11/12, 7:03 AM
#6

Jag såg att resultaten från utställningen nu är inlagda i Blå Basen men de verkar ha missat Fixy för hon är inte med, hon var ju inte heller med i programmet kanske därför de inte fått med henne?

http://sh.freefarm.se/sh/SokHast?a=sok_ev_3&typ=Exteriorbedomning&id=2012086

Du kanske ska höra av dig till Västruss och se till att få det rättat så hon kommer med för ett så fint resultat vill man ju ska synas i statistiken.

Hälsningar Eva, medarbetare på New Forestponny ifokus

Annons:
zansett
9/12/12, 9:48 AM
#7

Tack så mycket för informationen. Tur att du är så uppmärksam själv hade jag inte lagt märke till detta. Jag har mailat Västruss så de kommer att rätta till detta. För de som är intresserade att se om Fixes föl är visade exteriört är det ju en viktig information.

 När Anita visade ett sto för stambokföring i Skåne var det en flicka som kom enbart för att se ett Fixeföl. Det stod fel i katalogen att hon visades med föl e. Fixe trots att hon gick gall. Den flickan var ev. intresserad av att  betäcka med Fixe nästa år.

Om någon skulle vara intresserad av att se några Fixeföl så kan de kontakta min syster eller mig. Jag visar gärna mina. Det gäller att passa på att använda honom så länge han lever och är fertil. Han verkar nedärva sig väldigt bra exteriört och nästan alla hans föl rör sig väldigt trevligt och genom hela kroppen med + för skritt och galopp.

lovsjoen
9/14/12, 10:15 AM
#8

Grattis till det jättefina resultatet på Fixy  Glad

zansett
9/16/12, 7:17 PM
#9

Tackar så mycket. Hon är verkligen en pärla.

Upp till toppen
Annons: